Bikram yoga och 2 shower

Idag har varit en fullspäckad och rolig dag. På morgonen gick jag på bikram yoga för första gången i mitt liv. Jag gick dit tillsammans med en klasskamrat. Vi yogade i 90 minuter i 40 graders värme. Dessutom var allt på tyska vilket säkert gjorde det hela ännu svettigare ?

Svetten droppade verkligen ! Jag älskar värme och det var en häftig upplevelse att känna att man nästan  svimmade av värmeslag samtidigt som det snöade utanför fönstret ….

Jag tror jag ska börja gå på sådan här yoga mer regelbundet. Det kommer göra min kropp mjukare och vigare. Jag tror verkligen det är ett riktgt bra komplement till dansen! Och det känns som att musklerna kan behöva slappna av i värmen nu när det är så kallt ute …

 

Dagen i skolan var annorlunda idag. Det var 2 stycken shower med elevernas egna danser som de skapat och också själva dansar. Första showen var mitt på dagen och den andra på kvällen. Mellan showerna hann jag även med att dansa en timme balett och två timmar modernt.

 

Alla elever som vill får vara med och bidra till showen som kallas ”piece by piece”. Jag valde att inte vara med eftersom jag inte känner mig helt redo än. Och om jag ska vara ärlig så ville jag även jättegärna se de andra eleverna och deras koreografier.

De var hur duktiga som helst. Riktigt bra koreografier och superduktiga danssare. Jag är imponerad och inspirerad! Och jag älskar ju egentligen att stå på scen. Så nästa gång kommer jag med största sannolikhet också vara med ?⭐??

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.