Två helt olika helger

Den här helgen jämfört med min förra har varit som dag och natt. Hela förra helgen var jag sjuk med förkylning, feber och frossa. Jag kunde inte göra annat än att ligga i sängen, må dåligt och tycka synd om mig själv.

Denna helgen har däremot varit väldigt rolig och händelserik!

Igår var jag ute på nya foto-äventyr. En fotograf som jag precis har lärt känna tog med mig på ett spännande event. Vi åkte till ett obebott hus som ska rivas. I det huset hade en konstnär sin utställning och vi fick låna ett rum i huset för en plåtning som innebar att vi skulle kasta mjöl.

Flera av er har säkert sett de typiska svartvita mjölbilderna på dansare? Där vitt mjöl flyger runtomkring dem när de gör sin pose? Det är väldigt fina bilder men de är lite knepiga att göra… Det blir väldigt smutsigt och man får mjöl överallt.

Igår testade vi oss fram, både modellerna och fotografen, för att försöka få till bra sådana bilder. Det var en rolig upplevelse men såå himla kallt då det ju inte fanns någon värme i huset. Varför ska fotograferingar vara så himla kalla?! Jag är trött på att frysa nu!

 

Just igår var jag inte modell, men det kommer komma fler tillfällen för mig. Jag hade nämligen inte så mycket tid på mig för att väl bli ren från allt mjöl eftersom jag på kvällen skulle vidare på annat.

 

Min italienska familj bjöd mig på mat på en helt underbar Afghansk restaurang. Såååå himla gott!!! Och efter det gick vi på dansföreställning  med danskompaniet Ballet of Difference som jag tidigare i år tog en workshop med. Det är en dansgrupp som dansar modern balett och showen var SÅ BRA! Dansarna var i världsklass och jag blev så oerhört inspirerad. Samtidigt som jag fick ångest över att se hur bra de var och tänkte ”kommer jag någonsin kunna bli en professionell dansare”.

 

Idag lyste solen här i München och temperaturen steg äntligen till tio plusgrader och den mesta snön smälte bort.

Jag mötte upp några vänner och åt en supergod och stor brunch.

Efter det var jag på skolan och tränade på lite saker. Nu känner jag mig så redo för en ny vecka.

Det var så skönt att känna solens strålar i ansiktet idag. Jag behövde verkligen den energin. Jag är trött på snö, kyla och en rinnande näsa.

 

Men nu snart tror jag att våren är här ?

 

?Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.