I’m Back!

Den senaste tiden har varit väldigt intensiv för mig och jag valde att satsa på andra saker än bloggen. Ni är många som frågat mig om jag inte ska fortsätta blogga, och jag blir så glad och peppad när jag inser att ni verkligen läser min blogg och gillar att följa mig. Sååå, nu är jag tillbaka igen 😀

 

Sedan sist har det hänt massvis med saker. Både i och utanför skolan. Jag har infört 2 nya rutiner i mitt liv: jag går på Bikram yoga en gång i veckan och jag har börjat gå på gym. Det känns jättebra!

Jag har varit på många fotograferingar och jag hoppas på att det blir många fler i framtiden. Jag kommer visa foton från fotograferingarna här snart, så fort fotograferna är klara med bilderna.

Den bästa nyheten är nog att nu har den sista snön smält och våren har kommit hit till München! Det känns som svensk sommar. Ca 20 grader och sol. Svensken i mig kunde inte vara lyckligare!

 

Jag har haft påsklov nu i 1.5 veckor. Jag valde att stanna här i Tyskland över lovet och göra saker som jag annars inte har tid med. Jag ville lägga tid på att träna och känna att jag är beredd inför vad som komma skall nu i skolan. Jag saknade min familj och mina vänner där hemma under påsken, men jag måste erkänna det var skönt att slippa snön 😉

 

Idag är det strålande sol här och fåglarna kvittrar utanför fönstret. Nu  ska jag ut och gå en runda och njuta av vädret. Ikväll bär det av till ännu en fotografering.

I morgon börjar skolan igen. Tillbaka till verkligheten.

Vi hörs snart igen, nu kommer jag bli bättre på att uppdatera igen ?

 

?Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.