Söndagsutflykt – Burghausen

Den italienska familjen jag bor hos tycker om att göra söndagsutflykter och ibland följer jag med dem. Idag åkte jag med dem i bil 1.5h från München till ett ställe som heter Burghausen. En mindre stad på gränsen till Österrike, känd för sin stora Borg och floden som rinner runt den.

Vi träffade vänner till den italienska familjen som bor i denna staden och de gav oss en guidad tur.

Solen sken och himlen var klarblå. Hela denna helgen har det känts som riktig sommar. Idag tror jag vi har haft upp mot 24 grader. Jag blir så otroligt glad av detta vädret!

Det var skönt att komma iväg på en utflykt, se nya saker och träffa nya människor. Dessutom älskar jag att åka bil och se alla fina vyer utanför fönstret. Det bästa tycker jag är när man kan se Alperna. Naturen här runtomkring är verkligen magiskt vacker. Det enda jag saknar är havet… 😉

Dagen avslutades sedan med grillning hemma. Första grillningen för i år. Jag hoppas på fler sådana här fina och varma dagar ??

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.