Mina tisdagar

Jag brukar se till att ha fullt upp att göra hela vardagarna. Då känns det som att jag är mer värd vilan på helgerna 😉

Tisdagar är nog de längsta dagarna för mig. Men jag gillar det!

En typisk tisdag ser ut såhär för mig:

Jag stiger upp kl 7. Äter frukost (jag klarar mig inte utan frukost. Lever för den).

Åker till bikramyoga som börjar kl 9.30. Där svettas jag och kämpar på i 40 graders värme i 90 minuter. Jag tror inte ni förstår hur mycket jag svettas där ?

 

Jag duschar. Äter lunch och dricker massa vatten. Efter yogan brukar jag känna mig rätt trött, men samtidigt känns kroppen riktigt uppvärmd och redo inför dagen!

Jag kommer till skolan ca 2h innan vi börjar. Då går jag igenom saker som jag vet att jag måste komma ihåg under dagen. Jag stretchar och värmer upp så jag känner att jag är redo för första lektionen.

Skolan börjar kl 15. Jag börjar med 90 min modernt. Sedan 90 min balett. 1 h jazz och sedan 2 h jazz.

 

Sista lektionen slutar kl 21.30. Efter det brukar jag och några klasskompisar stanna kvar och gå igenom olika övningar och steg som vi behöver bli bättre på. Till slut stretchar jag och går hem när skolan stänger kl 22.30. Sedan är jag hemma runt kl 23 eller strax efter det.

 

Så här långa dagar hade jag nog inte orkat ha varje dag. Men att ha det ibland tycker jag känns bra. Så länge jag får tillräckligt mycket sömn så funkar det mesta.

 

Så, nu är det dags attt sova. I morgon väntar en ny intensiv dag. Det börjar bli mer och mer fokus i skolan på showen vi ska ha om en månad. Så nu gäller det verkligen att orka hålla fokus uppe ?

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.