Onsdag

Nu är det veckan innan show och då har vi färre klasser i skolan än vanligt. Igår hade vi bara 3 h och eftersom jag inte mådde så bra så valde jag att bara vara med på i 1.5h och öva inför showen.

Jag både såg och kände mig sjuk igår. Ögat var fortfarande väldigt rött, men bättre än dagen innan. Komiskt nog skulle vi igår lägga extra mycket fokus på ansiktsuttryck. I vanliga fall tycker jag om att försöka använda min utstrålning på scen. Men igår var det kämpigt. Till och med min lärare kommenterade ”Jennie du brukar vara mycket bättre på detta”. ”Ja vad konstigt” tänkte jag. Jag kände mig verkligen inte på topp igår.

Jag fick verkligen kämpa för att utstråla glädje. Men enligt vår lärare är det då man är som mest professionell tydligen. När man kan visa känsla och uttryck utan att nödvändigtvis känna det.

Idag mår jag lite bättre. Ögat är mindre rött. Om en stund ska jag åka till Gasteig och stå på scenen där för första gången. Jag och min klass ska vara där i 2h och sätta ljuset för de två olika dansnummren. Det innebär att vi är där med kostym och smink på. Vi dansar på scenen och läraren/koreografen timar in ljuset så att det blir så som det är tänkt.

 

Jag älskar förberedelserna inför show så jag ser verkligen fram emot idag ?

 

?Jennie

 

(Photo: Isabella Blum)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.