Förbereder för vänner och familj

Idag är det dagen innan föreställning  och vi har varit helt lediga från skolan. Jag har spenderat hela dagen med att fixa i ordning hemma för att välkomna min familj och vän som kommer och hälsar på över helgen.

 

Jag har handlat, tvättat, lagat mat, städat, bäddat och fixat i ordning sovplatser till alla. Fullt upp och jag är så glad för att de kommer och hälsar på!

 

Det betyder mycket för mig när någon jag känner kommer och tittar på när jag dansar och jag är verkligen så tacksam nör folk tar sig den tiden. Jag älskar att stå på scen och gör alltid mitt bästa. Men när jag vet att någon i publiken sitter där för att titta på mig. Då känner jag alltid lite extra energi och glädje.

 

Jag hade gärna velat träna lite idag med för att vara på topp i morgon. Men det har jag inte hunnit med.

 

Nu sitter jag på väg mot Gasteig för att se treornas show ”Licensed to dance”. Ser verkligen fram emot att se den! Det blir en bra uppladdning inför i morgon.

 

I morgon är det jag som står på scenen ????

 

?Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.