Licensed to Dance – WOW!!!

Ikväll var jag på Gasteig och såg när 3orna på Iwanson hade sin avslutningsshow ”Licensed to Dance”. Jag säger bara WOW! Jäklar vad imponerad jag är. Heeelt otroligt! Så duktiga dansare, och så bra koreografier!

De dansade koreografier både från lärare på skolan och från externa gästkoreografer. En av koreografierna jag såg var faktiskt bland det bästa jag sett i hela mitt liv. Jag är helt tagen!

Idag när jag kom till Gasteig och klev in i foajén kom all nervositet över mig inför showen i helgen. Jag har känt mig väldigt lugn fram till nu. Nu är jag riktigt nervös, men på ett bra sätt. Jag är supertaggad och sååå redo för show!

Efter att ha sett 3ornas föreställning ikväll så kan jag knappt vänta tills jag själv går i 3an. Jag vill också stå på scenen och göra en sånhär show!

 

Men, jag går första året nu och i morgon är det dags för min allra första föreställning på scen med Iwanson. Det blir en lång dag i morgon. Samling kl 11.30. Uppvärmning. Genrep. Och kl 19 smäller det ! 😀

 

Jag är så taggad just nu. Får se hur mycket jag lyckas sova i natt… I morgon är det min tur 😀

 

?Jennie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.