Sommarlovshelgen

Nu är showen och hela helgen över. Det gick så snabbt! Och jag hade så kul. Showen gick kanon för min del, och Lucy vann sin boxningsmatch. Så allt gick som det skulle helt enkelt 😉

Mina föräldrar och vän från Sverige kom i lördags kväll. Jag hade varit iväg hela dagen på genrep och show och när jag kom hem sent på kvällen kändes det helt underbart att få öppna dörren och krama om alla! Som jag hade saknat dem!

Söndagen spenderade jag med att visa runt mina besökare i München. Vi gick runt i solen och åt gott. På kvällen var det föreställning och efter det gick vi ut och åt allihopa tillsammans, både min svenska familj och den italienska familjen som jag bor med här.

Jag är så glad och tacksam för vänner och familj som kom och såg showen. Efter att en show är över känner jag mig alltid ledsen och nere. Och dagarna efter är jag väldigt trött.

Men trots dessa känslor så har det varit helt underbart att ha vänner och familj här. Mina föräldrar och den italienska familjen klickade så bra tillsammans. Det har bjudits på många goa skratt. Vi har ätit mycket god mat, både bayersk och italiensk, och vi har njutit av det otroligt fina väder.

Det känns verkligen som att jag har haft semester i några dagar. Som att jag varit på ett kort sommarlov. Men i morgon är det tillbaka till skolan igen 🙂

? Jennie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.