Tillbaka till Stockholm och bästa livet här – Sommaren med Lucy igen

Nu har jag haft pingstlov i snart två veckor och de veckorna har jag spenderat på bästa sätt. I Stockholm ! Wow vad glad jag är över att vara tillbaka här. Det känns underbart ! Tiden som jag bodde i Stockholm var nog den bästa tiden i mitt liv och människorna och de saker jag har här ligger mig otroligt varmt om hjärtat.

 

Det har varit fullt ös för min del. Fullt upp och jag har sprungit från den ena saken till den andra för att hinna med allt. Men jag älskar det !  Det första jag gjorde samma dag som jag landade var att ta bussen från Arlanda direkt in till Balettakademien och sedan var äventyret i full gång.

Jag har dansat för gamla favoritlärare, besökt min förra dansskola, gått på bröllop, bott hos min underbara vän Lucy, solat och badat i havet och jobbat på samma jobb som förra sommaren.

 

Det har varit som att gå tillbaka till mitt gamla liv som jag levde för ett år sedan och jag har nästan behövt nypa mig i armen för att se om det verkligen är sant. Ända sedan jag landade på Arlanda och tog bussen in till stan har jag gått runt med ett leende på läpparna och folk har säkert undrar vad mitt problem är ? Jag har njutit till max och verkligen laddat batterierna.

Jag har känt mig så otroligt välkommen och blivit överröst med kärlek av alla jag träffat. Många har sagt att de följer mig både här på bloggen och på instagram och det gör mig så glad att höra. Ni är bäst! Ert stöd får mig att känna mig ännu mer motiverad.

 

Eftersom jag haft så fullt upp med saker att göra här har det blivit en liten bloggpaus. Men jag kommer med fler inlägg snart där jag berättar lite om vad jag har haft för mig. Ni som även följer mig på instagram vet redan en del ?

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.