Trött

Jag överlevde gårdagen! Såklart 😉 men jäklar vilken lång dag det blev. Det är inget jag kan rekommendera.

I normala fall brukar jag resonera som så när det gäller energikrävande saker som jobb eller resa att ”så länge det inte påverkar dansen negativt är det ok”.

Igår var ett undantag från det resonemanget kan man väl säga haha. Det är ju inte bara gårdagen som påverkas. Tröttheten kommer hålla i en dag till eller två. Och då ”förlorar” jag tid till extra träning eller tid för att gå igenom steg eftersom jag är trött plus måste hinna fixa med andra vardagssaker som mat och packa upp… Men med en vilja av stål kommer det gå ändå.

 

Igår hade jag först balett. Det gick bra, helt ok iaf eftersom läraren började ”lugnt” med oss.

Sedan var det dags för modernt vilket också gick helt ok. Det var mest balansen som kändes riktigt dålig och efter ett tag snurrade det i huvudet av alla saker man skulle komma ihåg från innan lovet och alla nya steg man skulle ta in.

 

Dagen avslutades med 2h jazz och jag har nog aldrig känt mig så dålig på diagonalerna när vi gjorde piruetter och jazz walks. Kroppen och musklerna orkade helt ok mycket men det var hjärnan som kändes trött.

Det blev också en väldigt påtaglig känsla att åka direkt från frihetskänslan i Sverige in till alla prestationskrav i skolan i Tyskland. Det är inte bara i skolan man ska prestera och göra bra ifrån sig det gäller  ju även att göra sin läxa utanför skolan, att jobba på de korrektioner man får och komma ihåg steg och så vidare.

 

Jag kom i säng kl 00.30 igår kväll. Hade tänkt stiga upp kl 9 idag men lyckades inte ta mig ur sängen förrän 10.30. Jag behövde verkligen sova!

Veckorna i Stockholm var intensiva. Inte så mycket sömn och eftersom jag var så hög på livet där så kände jag heller inte så stort behov av att sova. Får försöka ta igen sömnen så mycket jag kan denna veckan helt enkelt.

 

Nu väntar en ny lång dansdag! Dags att vakna.

 

? Jennie

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.