Besökte min gamla dansskola

När jag var hemma i Stockholm nu på lovet så gick jag och tog dansklasser på min gamla dansskola och för danslärare jag haft förr. Inte för att det var särskilt längesedan jag gick där, det var bara ett år sedan sist. Men oj vad det har hänt saker på 1 år!

 

Våra lärare på Iwanson har sagt till oss att vi borde gå och dansa på våra gamla dansskolor för att då kommer vi att inse hur mycket vi har utvecklats. Och nu förstod jag vad de menar. Jäklar vilken känsla !

 

Jag kände att jag har utvecklats så mycket. Jag är väldigt medveten om mina fel och brister också, men att känna att jag utvecklats , blivit starkare, bättre, vigare och snabbare i huvudet på att ta in stegen. En bättre dansare helt enkelt. Det kändes som den bästa belöningen jag kunde få efter allt slit och jobb jag lagt ner på dansen.

 

Dessutom kände jag en sådan otrolig LYCKA över att vara tillbaka i danssalarna i Stockholm. Lärarna jag har haft där betyder så otroligt mycket för mig och det var så kul att få se dem igen. Jag vet inte hur jag ska beskriva kärleken och tacksamheten som jag känner till några av dem.

 

Att dansa utanför Iwanson var även väldigt skönt eftersom jag inte kände någon stress över huvudtaget jag kände bara ren och skär dansglädje. En sådan lätthet och glädje har jag inte känt på länge i dansen.

 

Jag tror det är viktigt att få känna sig glad och lycklig i dansen och inte bara sätta press och stressa sig själv. På Iwanson blir jag hela tiden så medveten om allt jag inte kan och jag känner mig oftast otillräcklig. Aldrig bra nog och för det mesta inte bra alls

 

Nu fick jag bevis på att jag faktiskt lärt mig något. Ganska  mycket faktiskt. Och det gjorde något med min självkänsla.

Jag laddade verkligen batterierna i Stockholm. Jag var så glad över att Vara  tillbaka där, kände så mycket kärlek och insåg vilken utveckling jag gjort i dansen.

Jag behövde verkligen denna positiva påladdningen och jag känner redan att de positiva känslorna jag fick under lovet bär jag med mig nu och det har varit positivt för min dans här.

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.