Första veckan efter lovet klar. Snart har ett år gått!

Fredag kväll och nu är hela första veckan efter lovet avklarad.

Jag känner mig trött men nöjd. Att komma tillbaka efter ett uppehåll längre än en vecka från dansen känns alltid. Kroppen och hjärnan får lite av en chock varje gång.

Måndagen var jag mest trött pga allt resande men resten av veckan har varit riktigt bra för min del. Jag känner att någonting har hänt. Det är precis som att de positiva upplevelserna och all den kärlek jag fick från veckorna i Stockholm har jag tagit med mig hit och dansen går mycket bättre !

 

Jag har fått bättre självkänsla och då går allt så mycket lättare och bättre. Särskilt när det gäller dans. Där måste man våga visa sig. Ta ut stegen och även visa sina känslor. Lita på sig själv. Det går inte att gömma sig eller göra sig liten i dansen.

Denna veckan var upplagd som så att vi skulle kunna träna upp oss och bli fit igen. Komma tillbaka till danslivet helt enkelt.

Från och med nästa vecka blir det annorlunda. Då kommer vi fokusera mycket på exam, alltså vårt dansprov, som vi har i början av juli.

Vi kommer att bli hårt pushade men jag ser fram emot det ändå.  Jag ser det som att jag kommer förbereda mig för en show. En show för att visa både mig själv och lärarna vad jag lärt mig.

 

Jag utvecklades väldigt mycket förra gången jag hade exam, och jag hoppas och tror att jag kommer göra det även nu. Lärarna kommer  vilja se oss prestera ytterligare en nivå högre än vad vi gör nu.

 

Hemma i Sverige börjar de flesta gå på sommarlov och själv börjar jag på en av de allra tuffaste dansperioderna i skolan.

Men, det är ju bara 5 veckor kvar , sedan är jag klar med hela mitt första år på Iwanson. Vilken sjuk känsla!

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.