Bra dansdagar

Jag vet inte riktigt vad som har hänt men ända sedan jag kom tillbaka efter veckorna i Stockholm har min dans gått jättebra. Det känns som att jag är inne i ett flow och att min dansutveckling har tagit ett jättestort kliv framåt. Jag är verkligen superglad för det ?

 

Jag kommer ihåg stegen snabbare, kan fokusera mer på detaljerna, har kul och det känns som att jag DANSAR helt enkelt. Har lite mer koll på vad jag gör. Har även fått en del positiva kommentarer från lärarna, men det bästa är nog den positiva känslan jag känner inom mig. Jag känner verkligen att något har hänt!

 

Känslan rent dansmässigt brukar gå som en berg-och-dalbana och jag tror att det hör till utvecklingen. Ibland känns det som att man inte kan någonting och ibland har jag nästan känt att jag backat i min utveckling.

 

Men så kämpar man sig igenom de jobbiga perioderna och så kommer belöningen i form av bra dagar som jag får uppleva nu. Det är bara att passa på att njuta så länge det varar.

 

Och tack till Stockholm och de vänner jag träffade där. Ni fyllde verkligen på min energi- och kärleksförråd ?

 

Idag blir en kortare dag i skolan för att sedan gå på dansföreställning på kvällen.

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.