Att inspirera andra

Jag älskar att bli inspirerad av andra. En ännu bättre känsla är att känna att själv kunna  inspirera någon.

Det var en av anledningarna till att jag startade min blogg. Jag älskar att skriva och dela med mig och samtidigt ville jag dela med mig lite av min historia och förmedla att ”våga göra det DU vill göra med ditt liv”.  Det tog mig ett bra tag att inse att det bara är jag själv som i slutändan bestämmer hur mitt liv kommer att se ut. Man måste inte vara alla andra till lags hela tiden.

Därför blir jag så otroligt glad när folk berättar för mig att de följer mig på min blogg och instagram och tycker att det jag gör är intressant och inspirerande.

 

Även folk jag inte känner hör av sig till mig. Till exempel hörde en tjej av sig till mig och berättade att hon hade börjat följa mig på min blogg. Hon hade själv en dröm om att bli dansare men eftersom hon redan är över 20 så trodde hon att det var för sent för henne.

 

Efter att ha följt mig ett tag tog hon mod till sig och sökte in till en dansskola. Nu till hösten påbörjar hon sin dansutbildning!

 

Jag blev så glad över att få höra detta. Jag är så otroligt tacksam mot den personen som fick mig att våga gå min helt egna väg och söka till dansskolor. Om jag kan göra samma sak för någon annan är jag verkligen glad.

 

Så, våga lev ditt egna liv och gå din egen väg ?

 

? Jennie

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.