Tillbaka till Tyskland och redo för nya tag

Nu är det sista dagen på sommarlovet och jag sitter nu på tåget tillbaka till Tyskland.

Bloggen tog ett sommaruppehåll och dagarna har varit precis lika intensiva sedan sist jag skrev. Det har varit fullt upp hela tiden med jobb, träning och dans. Under större delen av sommaren träffade jag ingen utanför jobbet eller danssalen.  Men jag har fantastiska människor runt omkring mig på båda ställena så det har inte gått någon nöd på mig 😉

 

De senaste 5 dagarna har jag spenderat hemma i Småland med vänner och familj. Det blev mina semesterdagar utan jobb och det känns skönt att ha kunnat vila upp sig lite.

 

Jag känner att jag har kunnat ladda batterierna i sommar. Trots att det varit fullt up så har det ändå varit en paus från dansen, pressen och prestationskraven i dansskolan. Jag är så glad och tacksam för alla vänner och bekanta jag har i min närhet här i Sverige. Ni fyller mig med bra energi och jag åker tillbaka till München med ett glatt hjärta.

 

Trots att det aldrig är kul att lämna nära och kära så känner jag att jag måste åka. Jag måste åka så jag kan komma tillbaka igen. Ännu bättre och starkare.

 

Nu känner jag mig verkligen redo för en ny termin ! ??

 

? Jennie

Min sommar snabbt sammanfattad i bilder :

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.