Intensiv men bra första dag!

Tillbaka i München igen och vardagslivet här. Min dag började med att jag redan kl 9 på morgonen skulle på arbetsintervju och 4h provanställning på ett café.

Det gick jättebra. Jag kastades in i lunchrushen. Blandade massa smoothies och bowls. Och jag fick jobbet ? Jätteglad för det !

 

Efter det åt jag lunch ute i solen vid floden som rinner här genom stan. 25 grader och klarblå himmel. Jag kände att München inte är så dåligt trots allt 😉

 

Sedan iväg till skolan och första skoldagen. Lite med en klump i magen. Jag kan ärligt säga att ända sedan jag gick på sommarlov har jag bävat inför denna dagen. Dagen då jag var tvungen att åka tillbaka till München. Till stressen och pressen. Till Tyskland ?

 

Men vet ni vad ? Det gick jättebra. Jag kände mig riktigt GLAD att vara tillbaka. Att träffa alla klasskompisar, mötas av massa kramar och kärlek. Se lärarna igen. Några nya och några gamla. Det har hänt en hel del förändringar på skolan eftersom det nu är en ny ägare. Och det känns som att allt blivit till det bättre. Skolans inredning har ändrats och även en del av upplägget. Kanske hela stämningen.

 

Vi började med en riktig mjukstart. Balett, modernt och improvisation. Alla klasser var väldigt lugnt upplagda. Och en hel del prat. Jag har insett att jag älskar mjukstarter. Det är mysigt på något sätt. Kravlöst.

 

Det är väl då jag kanske mår som bäst. När det är kravlöst. Eller åtminstone när jag inte håller på att drunkna i kraven på mig själv. Det var det som fördärvade för mig hela förra året …

Jag hoppas jag kan lyckas hålla fast vid den positiva och lugna känslan. Fortsätta kämpa och utvecklas. Men utan att drunkna i prestationsångesten.

 

Det känns som det kommer bli en bra höst trots allt. Och tro det eller ej… Jag är glad att vara tillbaka ?

 

? Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.