Första veckan i år 2 klar ?⭐️

Nu har hela första veckan i år två gått! Och jäklar vilken vecka det har varit !

Jag vet inte vad som har hänt med mig men det är bara till det positiva. Jag trivs hur bra som helst i skolan. Har en helt underbar klass. Jag känner mig glad och lycklig. Förra året kände jag för det mesta det motsatta.

Framförallt känner jag att jag har utvecklats så himla mycket på ett år och jag hänger med på ett helt annat sätt nu i skolan.

Det känns som jag är på samma nivå som resten i klassen. Det är så otroligt skönt att slippa stressen och ångesten som jag hade innan på grund av känslan av att ”inte passa in”. Känna att jag är mycket sämre än alla andra liksom. Nu känns det som att hela klassen är på samma nivå och jäklar vad vi kämpar på allihopa. Något har hänt efter sommaren med oss alla alltså ?? Jag har under hela veckan känt mig stolt över klassen över vilken utveckling vi har gjort. Det är så häftigt att se alla på lektionerna nu. Vi har verjligen blivit bättre ! Och vi peppar och stöttar varann.

 

Jag kommer ihåg steg mycket lättare. Det trodde jag aldrig skulle hända. Fasen vad jag kämpat för det. Men nu så äntligen har något lossnat. Jag trivs på alla lektioner. Känner att jag vågar och vill ta plats. Jag utforskar stegen och gör stegen så stora som jag kan. Så de passar min kropp. Försöker inte försvinna eller gömma mig som förra året. Känner mig inte osäker längre.

 

Det känns som att jag äntligen har hittat tillbaka till mig själv igen. Förra året tappade jag bort mig själv i stressen och pressen. Det var hemskt. Helt ärligt…

 

Men nu är jag tillbaka och jag hoppas och tror att detta kommer hålla i sig. År 2 har verkligen börjat bra. Om detta håller i sig känner jag på mig att det kommer utveckla mig så mycket som dansare !

 

Nu är det dags för en välbehövlig helg. Kroppen och hjärnan är helt slut. Men jag känner mig lycklig och det är en så skön känsla. Trött men lycklig ?

 

? Jennie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.