Skön helg

Jag har haft en riktigt skön och välbehövlig helg här i München efter första veckan efter sommarlovet.

Nytt för denna terminen är att jag även börjat jobba som lärare på svenska skolan här. Så det gjorde jag i lördags. Detta är något jag kommer fortsätta göra ca varannan lördag. Perfekt litet jobb att ha vid sidan av 🙂 Dessutom tycker jag väldigt mycket om barn så det passar mig perfekt.

 

I lördags kväll var vi sedan ett gäng från Iwanson som träffades och festade lite tillsammans. Vi firade att vi hade överlevt hela första veckan 😉 Det var mest folk från min förra klass som var där och även en del av de som i morgon kommer att börja i ettan. Kul att träffa de förra klasskamraterna utanför skolan och även kul med nya ansikten ? Får se vad de tycker sedan efter sin första vecka 😉

 

Idag har jag haft en riktigt skön söndag. Klarblå himmel och sol. 22 grader. Jag mötte upp Nathalie på vårt favorit pizzaställe. Vi åt gott och sedan gick vi till parken och lade oss och solade där. Skönt, skönt, skönt! ??

 

Jag är så glad att fortfarande kunna njuta av sensommarvärmen här. Kommer försöka njuta så mycket jag kan av det in i det sista.

I morgon är det dags för skolan igen. Kommer börja min första lektion med att ha improvisation tillsammans med förra klassen. Ser verkligen fram emot det ! Och i morgon kommer man se alla förväntansfulla och nervösa ettor i korridorerna.

 

För ett år sedan var jag dem. Men nu är jag så glad över att gå i tvåan ?

 

? Jennie

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.