Ska vi räkna eller dansa ?

Känner mig så frustrerad idag. Jag hoppas det bara är en svacka. Men idag kom jag till skolan och kände mig arg och irriterad. Sedan visade sig att hela klassen känner samma.

Det känns som att vi inte dansar i skolan längre. Vi kör knappt ingen styrka. Inga sit ups. Vi rör oss knappt längre. Vi bara räknar. Ska benet vara på 1 eller 2? Nej på 3! Vi sitter. Pratar. Diskuterar. Lär oss hur man lär ut till nybörjare. Mycket fokus på det. Memorera övningar för att sedan kunna lära ut.

 

Men är det det jag borde lägga min tid på? Jag blir jättestressad när jag vet att medans jag sitter och försöker komma ihåg räkningen på alla övninga vid stången så rör de i linje 1 på sig. De dansar. De utvecklas som dansare. Svettas. Lär sig nya steg.

När jag bytte från linje 1 till 2 så lovade de mig att jag kan bli en ”amazing dancer” oavsett linje. Det beror bara på vad jag gör av tiden och hur jag använder mig av det jag lär mig.

 

Jag hoppas de har rätt. Men just nu saknar jag alla dessa otaliga sit ups och en känsla av att knappt orka gå ett steg extra efter skolan är slut. Trodde aldrig jag skulle säga att jag saknade ettan. Men där dansade vi och tränade iaf mer än nu.

 

I morgon ska jag gå till gymmet ?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.