Måndags-solo

Idag är det måndag efter en lång och krävande helg. Kände mig väldigt trött och sliten idag när jag kom till skolan. Såg fram emot en mjukstart eftersom första timmen är improvisation. Det brukar vara ett skönt sätt att komma igång med kroppen och jag kände att idag kan jag ställa mig någonstans där bak och smälta in i mängden.

Det blev inte som jag hade tänkt. Läraren gav oss en uppgift.” Alla sätter sig ner med papper och penna. Ni är publiken. En av er ställer er framför de andra. Jag sätter på musiken och så improviserar ni ett solo på en minut.”

Så det gjorde vi. De som tittade på skrev ner feedback och sedan gick vi igenom allas solo en i taget.

 

Både kul, givande och nervöst! Dessutom är jag så imponerad av alla i klassen! Vad vi kan ! Alla dansade så olika och så intressant. Kände mig stolt över alla.

Men det var ju ingen mjukstart direkt där jag kunde stå längst bak och smälta in 😅

 

Insåg dock vilken utveckling jag har gjort. För ett år sedan skulle jag aldrig ställa mig längst fram framför alla och göra et solo. Jag skulle inte vågat och jag tvivlar på att det ens skulle ha sett någorlunda vettigt ut.

 

Nu bara tog jag ett djup andetag. Gick upp och ställde mig. Tog in musiken och dansade vad jag kände. Inte helt utan att känna lite nervositet. Men det var definitivt mer kul än hemskt 😊

 

💗 Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.