Trött

Ibland kan man känna sig lite seg och trött. Och ibland kan man känna sig helt slut, som att man uppnått en helt ny nivå av trötthet. Så kände jag idag.

Det har varit en väldigt intensiv period senaste veckorna. Med både dans, jobb och fotografering. Ingen tid för vila. Utan planering får jag inte ens tid för vanliga vardagsgrejer som att handla, städa, tvätta och laga mat. Rätt sjukt egentligen. Allt rullar på. Så mycket som ska hinnas med!

 

Sen vill jag ju prestera bra såklart. Både på jobbet och i skolan. Men mest i skolan och dansen. Man ska komma ihåg alla stegen. Göra allt fullt ut. Tänka på allt hela tiden.

Det tar mycket kraft att vara både så fysiskt och psykiskt aktiv.

 

Nu har vi dessutom skola en del helger också. Idag till exempel hade vi först en föreläsning i ”dansanatomi” i 3h. Väldigt intressant och givande. Men jag var så trött. Och vädret var så otroligt fint idag. Hade hellre haft en lugn dag i solen 😉

 

Sedan repade vi o 2h inför ett stycke  som jag och några andra är med i. En dans som ska visas upp om ett tag. Jag kände verkligen inte för att dansa idag. Hjärnan är trött. Kroppen är trött. Allt är stelt och gör ont. Får mjölksyra av att bara gå upp för en trappa. Skojar inte 😅

Men det är bara att bita ihop. Jag vill ju vara med i detta dansstycket. Är glad och tacksam över att de andra vill ha mig i sin grupp. Jag vill ju dansa. De första dansstegen kändes som en plåga men sedan var jag igång igen och det var kul såklart. Men jag fick verkligen pusha hårt för att det skulle kännas ”kul” igen .

Jag gillar att vara såhär trött och känna träningsvärk. Det betyder att man har kämpat hårt. Men det känns bättre när man vet att man får tid att vila också.

I morgon ska jag till skolan igen. Ska repa 2h på morgonen sen iväg på jobb… ca kl 18.30 kan jag få njuta av söndagskvällen 😉 Ligger i sängen nu och längtar redan tills jag kan gå och lägga mig nästa gång  HAHA 😁👵🏼

 

Det som är skönt att veta är att jag inte är ensam om att vara så här trött. Idag var alla i hela klassen såhär slitna. Vi kämpar alla på varsitt håll. De flesta av oss jobbar dessutom utanför skolan.

 

Livet som dansare är ingen dans på rosor. Och det är definitivt inte gratis …

💗 Jennie

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.